E tatau foi i kamupani fa'apipi'i ona pu'e mai lea oloa i lea auaunaga

I le taimi nei, o loʻo faasolosolo malie le latalata atu o le gaosiga o masini a Saina i le itu o le lalolagi, o lea pe o le gaosiga o mea fou poʻo le maketiina o loʻo faʻafouina pea ma faʻafouina, ma taumafai e faʻaleleia le gaosiga o masini a Saina i le tulaga faavaomalo.

La Tatou Suiga
Matou te talitonu uma o Saina e fiafia i le tuputupu ae malosi ma fegalegaleai atili ma le lalolagi.E mautinoa lava o le a faia e Donghong se sao sili atu i le lalolagi.O a tatou oloa o le a i tulimanu uma o le lalolagi.(Augaoa autu e aofia ai: Crusher Sima, Fa'apalapala Fa'apalapala, Fa'apalapala Fa'apalapala, Ripper, Fa'atasi Fa'avave, Grapple Hydraulic, Fa'ato'ilalo sele ma isi.
So'o se alamanuia o le a suia mai le gaosiga e ta'ita'ia i le maketi.I le taimi nei, o le manatu o tagata faʻaoga ma le manaʻoga mo mea faʻaoga ua vave ona suia, o lea i le avea ai o se tagata gaosi oloa, o loʻo tatou suia foi i le taimi e tasi.

Auala e Saili ai
E fa'afefea ona su'e se kamupani gaosi mea fa'apipi'i lelei i Saina?Muamua, o lenei gaosiga e tatau ona mautu ma malosi le gaosiga;lona lua, o lo'o i ai lana lava 'au R&D fa'apolofesa;lona tolu, e tatau foi ona i ai le au auaunaga atoatoa, e le gata au faatau atu faava o malo, ae faapea foi ina ua uma-faatau atu au auaunaga.E mafai ona latou malamalama atoatoa i manaoga o le tagata o tausia, fautua mai oloa talafeagai, tuuina atu fautuaga faufale tomai faapitoa pe a manaomia e tagata faatau.

O Manaoga Fa'ainisinia
O se tasi e le iloa e uiga i lenei pisinisi atonu e manatu o mea faʻapipiʻi e le manaʻomia le tele o lagolago faʻapitoa, i se isi itu, O manaoga faʻapitoa e maualuga tele mo ia, O mea faʻatatau, gaioiga, togafitiga vevela, faʻapotopotoga, suʻega ma isi. itu e manaʻomia ai le gaosiga o atinaʻe e maua ai tekinolosi atoatoa ma faʻaputuina poto masani umi e faʻamautinoa ai le lelei ma le faʻamaoni o oloa.DongHong Construction Machinery Company matou te taulaʻi atu i nei mea mo le tele o tausaga, o loʻo i ai a matou lava au inisinia, tagata faigaluega faʻapitoa faʻapolofesa.Matou te faʻaogaina oloa taʻitasi e pei o Arts ma galuega taulima.
O i matou fo'i le fa'atauina o mea fa'apipi'i eli latou te mana'omia a le au fai mea eli, e tu'uina atu ai oloa lagolago i a latou eli.
Fai i Saina, ua e tatau ai.


Taimi meli: Iuni-16-2022